Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Info om SMS og transporter 2020

Første større transport fra Monstad til Harbaksfjellet og Kvenndalsfjellet startet 27. april 2020. Transportene foregår på hverdager mellom klokken 09.00 og 14.00. Fra slutten av mai er det også planlagt turer på lørdager. Den siste transporten er ventet å gå den første uka i august.

Det vil gå tre til fire transporter hver dag. Ruten er fra Monstad kai, fylkesvei 723 mot Ryssdalstoppen til Kvenndalsfjellet. Og videre til Liankrysset og Harbaksveien til Harbaksfjellet. De første leveransene går til Kvenndalsfjellet. Planen er å starte transporter til Harbaksfjellet i juni.

Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å passere transportene bakfra. Men dette avhenger av trafikkbildet, og hvor man eventuelt kan slippe forbi flere biler samtidig. Man forsøker å legge til rette for enkelte forbikjøringer, så fremt det er mulig. Konvoiene vil ledes av politi og sivile følgebilder. Politiet regner med at turene til Harbaksfjellet vil ta to-tre timer.

SMS-varsel

Det er mulig å få varsel når transportene går, hva som transporteres, og eventuelle avvik fra planene. Send SMS med TM FV723STATKRAFT til 26112, for å melde deg på tjenesten.